În curs de procesare...
 

Arta din spatele povestii Coriolan

Bijuteriile sunt sufletul poveştii Coriolan. În spatele acestei poveşti, aurul e topit în foc, pentru a prinde curajul fericirii, apoi e prelucrat cu emoţie de mâinile talentate ale artizanilor. În final, aurul e vrăjit de Zânele Bune pentru a fi mereu asortat cu zâmbete sincere şi e placat cu magia bucuriei.

» Vezi verighetele realizate

Tehnologia Coriolan

Verighetele nu sunt doar simbolurile povestii voastre de dragoste, ci si bijuteriile pe care le veti purta tot restul vietii. Coriolan a investit anul acesta intr-o tehnologie de ultima generatie, unica in Romania, pentru ca simbolurile voastre de iubire sa dainuiasca mereu.

» Vezi Colectia 2013

Coriolan - Bjuterii ca-n povesti

Primavara e perioada in care toate femeile ar trebui sa se simta pretioase. Credem ca in fiecare femeie se ascunde o fetita dragalasa care abia asteapta sa primească o bijuterie Coriolan.

De ziua ei, invit-o sa copilareasca!

» Vezi bijuteriile

Magia bijuteriilor Coriolan

La Coriolan, magia invaluie bijuteriile in mister si le inveleste in emotii, pentru a se odihni, sub protectia lunii. La fel cum oamenii au nevoie de somnul de frumusete, bijuteriile au nevoie de noapte pentru a se incarca cu stralucire de la lumina stelelor pana cand ultimele stele se topesc in lumina rasaritului. In fiecare seara, Zanele Bune ale Aurului au grija ca bijuteriile sa fie impregnate cu fericire, pentru cei ce le primesc in dar. Tu cand te-ai bucurat ultima data de o bijuterie?

» Vezi bijuteriile Coriolan

Masura inelului de logodna

Te-ai hotărât să faci marele pas: să o ceri în căsătorie. Dragostea pe care i-o porți, precum și unicitatea și farmecul ei trebuie simbolizate de inelul perfect de logodnă. Însă, pe lângă modelul pe care trebuie să îl găsești, trebuie să afli marimea potrivită pentru inel. Noi îți prezentăm 3 metode de luare a măsurii, pentru a o alege pe cea care ti se pare cea mai potrivită.

» Vezi mai multe detalii

O poveste de dragoste gravata pe verighete

Fiecare cuplu are o poveste de iubire unică. Pentru ca aceasta să rămână mereu cu voi, vă sugeram o metodă aparte de a vă personaliza verighetele. Fie că e vorba de poemul preferat, fie că e vorba de amprenta partenerului pe interiorul verighetei, noi suntem alături de voi si vă ajutăm să vă faceti verighetele unice, la fel ca povestea voastră de dragoste. Vreţi să vedeţi mai multe idei de gravare? » Le găsiţi aici

Simfonia Bijuteriilor Coriolan

În inima Iașului, dragostea pentru frumos și pentru excelentă îți poartă pașii către strada G. Muzicescu, unde povestea e abia la început. Aici, personalul specializat din magazinul Coriolan îți face cunoștință cu strălucirea bijuteriilor extraordinare.

» Vezi adresa magazinului

Te așteptăm cu drag pentru ca povestea să continue.
Al tău, Coriolan

Verighetele Coriolan din aur roz si aur alb

Totul incepe cu un prim fior. Apoi se adauga siguranta, detaliile fine si stralucirea diamantelor. Si asa iau nastere verighetele Coriolan din combinatie de aur roz si aur alb. Dar povestea nu se opreste aici...

» Vezi verighetele realizate

Lasa o parere

 
Verifica simbolul autenticitatii

Verifica simbolul Coriolan pe verighetele tale pentru a te asigura de autenticitatea lor.

close prev next img