În curs de procesare...
 

Doar bijuteriile si inelele de logodna se pot comanda online. Pentru verighete, va rugam sa ne vizitati intr-unul din magazinele noastre proprii din Iasi sau Bucuresti sau la unul dintre distribuitorii din toata tara.

 

Cum comand online?

Fie ca esti in cautarea unui inel de logodna sau a unei bijuterii pentru tine sau pentru o persoana draga, cu siguranta vei gasi produse potrivite navigand prin categoriile Inele sau Bijuterii. Pentru a vedea toate detaliile si posibilitatile de personalizare a inelelor mergi pe pagina de produs.

Personalizeaza produsul asa cum vrei tu

Inainte de urmatorul pas nu uita sa selectezi:
1.Culoarea inelului.
2.Titlul aurului.
3.Marimea inelului.
4.Optional, cutie DeLuxe (cutia standard este inclusa in pret la toate comenzile).

Pretul si termenul de livrare se modifica corespunzator cu optiunile selectate.

Pretul afisat pe pagina de produs este pretul final pe care il vei plati - transportul, asigurarea si ambalarea sunt oferite gratuit de Coriolan. Pretul include: valoarea diamantului si valoarea inelului, precum si TVA.

Dupa ce ai adaugat bijuteria in cosul de cumparaturi tot ce mai trebuie sa faci e sa dai click pe Finalizeaza comanda pentru a merge la urmatorul pas.

Odata ajuns pe pagina de finalizare a comenzii, trebuie sa completezi o serie de date necesare pentru livrare si facturare.

E important sa pastram legatura cu tine pana in momentul livrarii comenzii, de aceea avem nevoie de datele tale de contact.

 

La urmatorul pas avem nevoie de datele de livrare si de facturare. CNP-ul, seria si numarul de buletin sunt necesare pentru a intocmi factura. Toate datele de identificare raman confidentiale si vor fi folosite strict pentru procesarea comenzii.

In cazul in care doresti ca livrarea coletului sa se faca la o adresa diferita de cea de facturare, da click pe Expediaza la adresa diferita si completeaza datele de livrare.

Referitor la livrare, vei primi email-uri pe parcursul procesarii si realizarii comenzii pentru a sti in ce stare se afla comanda ta.

In functie de preferintele si posibilitatile tale, iti punem la dispozitie 4 metode de plata.

Plata Ramburs (la livrare)

Poti achita contravaloarea produselor si serviciilor comandate chiar la livrare. Pentru toate comenzile, transportul in tara si asigurarea coletului sunt gratuite.

Transfer Bancar/Ordin de plata (orice filiala BCR)

Plata prin transfer bancar o poti realiza pe baza e-mailului primit de la noi in urma inregistrarii comenzii. Dupa confirmarea platii (contravaloarea totala a comenzii) comanda va fi procesata, iar produsele livrate in termenul stabilit.

PayU

Prin intermediul serviciului oferit de PayU puteti plati online cu cardul. PayU este lider al solutiilor de plata online cu cardul si ofera persoanelor fizice si juridice posibilitatea de a efectua plati online cu cardul, usor, rapid si in deplina siguranta.

Dupa confirmarea platii (contravaloarea totala a comenzii) comanda va fi procesata, iar produsele livrate in termenul stabilit.

Numerar/Card bancar la sediul nostru

Poti ridica personal produsele comandate de la magazinele noastre din Iasi si Bucuresti sau de la sediul nostru de productie. In acest caz, poti sa achiti produsele in numerar sau prin card bancar (doar in magazine).

Inainte de a finaliza comanda, ai posibilitatea sa ne scrii completari sau diverse preferinte legate de livrare, ambalare etc.

Ultimul lucru pe care trebuie sa il faci este sa apesi butonul Trimite comanda, iar de restul ne vom ocupa noi.

 

Dupa inregistrarea comenzii, aceasta va fi preluata de unul din consultantii nostri. Dupa ce vei fi contactat pentru a verifica detaliile comenzii, produsul va fi dat in lucru, iar la termenul stabilit vei primi inelul sau bijuteria preferata la tine acasa sau la unul din magazinele noastre.

 

Informatii utile

'

1.In cazul in care alegi sa platesti prin PayU noi primim automat o confirmare daca s-a realizat sau nu plata. De asemenea, dupa ce faci plata vei primi si tu o confirmare prin e-mail cu statusul tranzactiei.

2.In cazul in care doresti sa platesti prin transfer bancar poti fie sa astepti verificarea conturilor noastre sau sa ne trimiti o confirmare de plata pe adresa de mail:

Ai la dispozitie 14 zile calendaristice pentru a decide daca pastrezi sau returnezi produsul comandat. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi, iar noi iti vom oferi toate detaliile necesare pentru retur si iti vom inapoia banii in momentul in care produsul ajunge inapoi la noi.

Pentru toate comenzile de produse care sunt pe stoc (bijuterii) termenul nostru de livrare este de 3 zile lucratoare incepand din ziua consecutiva plasarii comenzii. Pentru inelele de logodna "Disponibile imediat" termenul de livrare variaza intre 24 h - 48 h. Pentru produsele care nu sunt pe stoc (inele de logodna la comanda) termenul maxim de livrare este de 2 saptamani (10 zile lucratoare) din momentul comenzii.

Pentru toate comenzile online transportul in tara si asigurarea coletului sunt gratuite. Pentru livrari in strainatate, va rugam consultati pagina Intrebari frecvente.

Datele tale sunt in siguranta: pentru paginile in care se introduc date personale dispunem de certificat SSL pentru a cripta datele. Acest lucru ne permite sa prevenim orice situatie neplacuta care ar putea aparea referitor la siguranta datelor tale.

De asemenea, datele introduse raman confidentiale si sunt pastrate in siguranta, fiind folosite strict pentru a comunica cu tine pe parcursul si dupa efectuarea comenzii.

Daca nu ai gasit toate informatiile necesare pe aceasta pagina nu ezita sa ne lasi o intrebare mai jos.

 
Verifica simbolul autenticitatii

Verifica simbolul Coriolan pe verighetele tale pentru a te asigura de autenticitatea lor.

close prev next img