În curs de procesare...
 

Certificate si garantii

Coriolan ofera certificate si carduri de garantie pentru produsele comercializate prin care garanteaza conformitatea si calitatea acestora.

Coriolan garantează titlul aliajului din care este realizată bijuteria și pietrele prețioase, în concordanță cu certificatul de conformitate emis prin marcarea cu:

» marca de garanție proprie sau marca de certificare ANPC

» marca titlului aliajului din aur: 585 pentru aur de 14K sau 750 pentru aur de 18K

» greutatea în carate a pietrelor prețioase montate.

Verighete

Conditii si termene de garantie

Termenul de garanție asigurat de Coriolan pentru verighete este de 2 ani. Termenul de garanție a verighetelor se consideră de la data menționată în Certificatul de Garanție, precum și în Bonul Fiscal sau Factura care atestă vânzarea. Pentru activarea extra-beneficiilor este necesarea activarea verighetelor online pe platforma dedicată, în maxim 30 de zile de la data achiziției.

Coriolan garantează timp de 2 ani remedierea viciilor ascunse de fabricație, excluzând daunele cauzate de accidente, lipsa de îngrijire, purtarea neadecvată sau neîndeplinirea indicațiilor oferite de consultanții noștri și menționate în certificatul de garantie al verighetelor, în urma expertizei efectuate de comisia tehnică.

Inele de logodna

Conditii si termene de garantie

Termenul de garanție asigurat de Coriolan pentru inele de logodnă este de 2 ani. Termenul de garanție a inelelor de logodnă se consideră de la data menționată în Certificatul de Garanție, precum și în Bonul Fiscal sau Factura care atestă vânzarea.

Coriolan garantează timp de 2 ani remedierea viciilor ascunse de fabricație, excluzând daunele cauzate de accidente, lipsa de îngrijire, purtarea neadecvată sau neîndeplinirea indicațiilor oferite de consultanții noștri și menționate în certificatul de garantie al inelelor de logodnă, în urma expertizei efectuate de comisia tehnică.

Bijuterii

Conditii si termene de garantie

Termenul de garanție asigurat de Coriolan pentru bijuterii este de 2 ani. Termenul de garanție a bijuteriilor se consideră de la data menționată în Certificatul de Garanție, precum și în Bonul Fiscal sau Factura care atestă vânzarea.

Coriolan garantează timp de 2 ani remedierea viciilor ascunse de fabricație, excluzând daunele cauzate de accidente, lipsa de îngrijire, purtarea neadecvată sau neîndeplinirea indicațiilor oferite de consultanții noștri și menționate în certificatul de garantie al bijuteriilor, în urma expertizei efectuate de comisia tehnică.

Reparatii

Orice reparatie la verighetele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit.

Verigheta va fi inlocuita daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari si nu purtarea neadecvata a verighetelor de catre cumparator. In cazul inlocuirii, veti primi acelasi model avand o valoare echivalenta.

Garantia pentru verigheta inlocuita va fi valabila pe o perioada de 30 de zile de la data inlocuirii.

Reparatii

Orice reparatie la inelele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit.

Pentru defectele neacoperite de garantie se poate efectua reparatia contra unui tarif in functie de tipul inelului si de complexitatea reparatiei.

Inelul va fi inlocuit daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari si nu purtarea neadecvata a inelului de catre cumparator.

In cazul inlocuirii, nu garantam ca va fi livrat acelasi model. Daca nu este disponibil acelasi model, se va livra un model asemanator avand o valoare echivalenta.

Reparatii

Orice reparatie la bijuteriile aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit.

Pentru defectiunile neacoperite de garantie, se poate efectua reparatia contra unui tarif in functie de tipul bijuteriei si de complexitatea reparatiei.

Bijuteria va fi inlocuita daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari si nu purtarea neadecvata a bijuteriei de catre cumparator. In cazul inlocuirii, nu garantam ca va fi livrat acelasi model. Daca nu este disponibil acelasi model, se va livra un model asemanator avand o valoare echivalenta.

Modificari

Este necesar ca in momentul comenzii verighetelor sa fiti siguri ca

masurile sunt preluate corect

deoarece doar pentru unele modele marimea poate fi modificata cu 1-2 numere, iar pentru majoritatea modelelor pentru a modifica marimea verighetelor este necesara refacerea integrala a acestora, ceea ce implica costuri suplimentare.

Modificari

In cazul in care este necesara modificarea masurii inelului, Coriolan asigura prima modificare gratuita a masurii, doar costurile de transport fiind asigurate de catre cumparator.

Retururi

Inelul comandat online poate fi returnat in cursul a 14 zile calendaristice din momentul achizitionarii, doar costurile de transport fiind asigurate de catre cumparator. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati prin telefon sau e-mail, iar noi va vom oferi toate detaliile de care aveti nevoie.

Modificari

In cazul in care comandati un inel unicat din categoria Bijuterii si considerati ca va fi nevoie sa modificati masura acestuia, va sugeram sa intrebati unul din consultantii nostri daca acest lucru este posibil si numarul de marimi cu care poate fi modificat modelul respectiv de inel. In cazul in care este posibila modificarea masurii , Coriolan asigura modificarea gratuita a masurii, doar costurile de transport fiind asigurate de catre cumparator.

Retururi

Bijuteriile comandate online pot fi returnate in cursul a 14 zile calendaristice din momentul achizitionarii, doar costurile de transport fiind asigurate de catre cumparator. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati prin telefon sau e-mail, iar noi va vom oferi toate detaliile de care aveti nevoie.

In ceea ce priveste bijuteriile din categoria "Cuvinte de Aur", acestea sunt bijuterii personalizate, create la comanda. Conform legislatiei in vigoare, bijuteriile personalizate nu se supun regulilor de retur al produselor, in cazul cumpararii online. Astfel, bijuteriile din categoria "Cuvinte de Aur" nu se pot returna.

 
Verifica simbolul autenticitatii

Verifica simbolul Coriolan pe verighetele tale pentru a te asigura de autenticitatea lor.

close prev next img