Compatibilitate

Sunt cupluri care rezistă împreună în ciuda unor diferențe prea mari pentru alții. În iubire merită efortul, dar în cazul verighetelor susținem compatibilitatea perfectă, garantând-o prin profilul, lățimea și măsura potrivite fiecăruia dintre voi.

Profilul verighetei

La fel ca personalitatea celui drag, profilul verighetei trebuie să-ți se potrivească perfect.

Spre exemplu, persoanele cu degete fusiforme pot purta aproape orice profil. Însă persoanele cu falange proeminente pot fi deranjate de profilele plate la exterior și ar trebui să aleagă modele bombate, mai subțiri, care să aibă o mărime perfectă la nivelul falangei.

Noi insistăm întotdeauna pe probarea profilului potrivit, alegerea acestuia cântărind mult în felul în care vă veți înțelege cu verighetele voastre în viața de zi cu zi.

Lățimea verighetei

Preferința pentru un anumit partener ține nu doar de gust, ci și de chimie și biologie. În același fel, lățimea verighetei trebuie să respecte nu doar preferințele, ci și conformația degetelor voastre.

Pentru persoane cu degete lungi recomandăm verighete cu lățimea între 6-10 mm, în timp ce persoanelor cu degete mai scurte le recomandăm verighete înguste de 3-5 mm.

Măsura verighetei

Aveți amândoi nevoie de un partener potrivit, și de o verighetă la fel, de aceea măsura trebuie aleasă cu mare atenție, de preferat în prezența unui consultant în bijuterii. La fel ca și în dragoste, trebuie găsită măsura justă între libertate și fidelitate: verigheta trebuie să se deplaseze cu puțină rezistență peste articulația degetului și trebuie să se odihnească ușor pe baza acestuia.

Pentru că temperatura și efortul vă pot modifica mărimea mâinilor, recomandăm luarea măsurii la o temperatură între 10 și 20 de grade, și pe cât posibil nu seara. Persoanele cu falange proeminente trebuie să aleagă mărimea potrivită la nivelul falangei.

Nu recomandăm alegerea unei mărimi mai mari "ca să fie", pentru că riscați să o pierdeți ușor. E posibil ca, de-a lungul timpului, să fie nevoie de o reajustare a măsurii. Trebuie să țineți cont amândoi de acest aspect atunci când alegeți și probați verighetele, pentru că unele modele trebuie refăcute integral.

Verigheta perfectă

Așa cum voi doi ați avut cu siguranță o perioadă de probă înainte de a vă hotărî să faceți împreună marele pas, și noi vă oferim posibilitatea unei perioade de probă cu viitoarele voastre verighete.

Prin serviciul Verighete de probă realizăm pentru voi exact verighetele dorite (model, lățime, profil), însă din alamă, pentru a le testa înainte de a face comanda finală.

Descoperă al treilea secret: Personalitatea

Care este secretul vostru?

Vă invităm pe amândoi să ne cunoaștem. Să alegem, să privim, să vorbim despre frumos, despre diamante și despre fericirea pe care ne pregătim, fiecare, s-o făurim: voi sub forma unei vieți împreună, noi sub forma verighetelor voastre.

Haideți să ne inspirăm reciproc!

Vizitează-ne