Secretul celor patru valori

Ca orice secret adevărat, el e de fapt ușor de aflat și greu de respectat.
Așa că vi-l vom spune amândurora de-a fir a păr, fără frică de concurență.

Mulți știu, puțini cunosc, și extrem de puțini sunt cei care pot, prin inspirație și calitate, să devină ceea ce suntem noi: făurari de fericire.

Descoperă secretul valorilor noastre și garanția unică Coriolan!

Durabilitate

Titlul aurului

Cuplurile cu experiență știu că rezistența unei relații e dată de maleabilitatea celor doi și de cât de puternici sunt împreună.

Pe același principiu, aurul de 24 K, foarte moale, trebuie combinat cu alte aliaje. Verighetele pot fi realizate din aur de 14 K sau 585, care are 58,5 % aur și 41,5 % alte aliaje, sau aur de 18 K, cu 75 % aur și 25 % alte aliaje.

În urma studiului realizat de Coriolan, a rezultat faptul că verighetele de 18 K au o duritate mai mare. În plus, am investit în tehnologie de ultimă generație pentru călirea termică și mecanică a verighetelor – la fel ca și în căsnicie, e importantă "călirea împreună".

Execuția

În fiecare căsnicie există puncte sensibile, care dau măsura miracolului iubirii.

La metale însă, considerăm că lipitura făcută la realizarea în mod tradițional a verighetelor reprezintă o vulnerabilitate inutilă. De aceea, Coriolan folosește metoda fără sudură, pentru creații mai durabile.

Grosimea

Importanța greutății este legată atât de valoarea verighetei (o cantitate mai mare de metal prețios), cât și de durabilitatea acesteia și confortul utilizării zilnice.

E ca în dragoste: cu cât jumătatea ta are mai mult dintr-o calitate prețioasă, cu atât mai sigur și fericit vei fi. Verighetele mai grele, deci mai groase, sunt mai rezistente, mai ușor și mai sigur de purtat. Grosimea optimă este în intervalul 1,4-1,7 mm, depinzând de modelul de verighetă și de tehnologia potrivită. Însă dacă modelul ales nu vă vine confortabil, îi putem modifica grosimea.

Descoperă al doilea secret: Compatibilitatea

Care este secretul vostru?

Vă invităm pe amândoi să ne cunoaștem. Să alegem, să privim, să vorbim despre frumos, despre diamante și despre fericirea pe care ne pregătim, fiecare, s-o făurim: voi sub forma unei vieți împreună, noi sub forma verighetelor voastre.

Haideți să ne inspirăm reciproc!

Vizitează-ne