În curs de procesare...
 

Certificate si garantii

Coriolan ofera certificate si carduri de garantie pentru produsele comercializate prin care garanteaza conformitatea si calitatea acestora.

Certificatul de garantie pentru produsele Coriolan este conform cerintelor legale in vigoare pentru comercializarea bijuteriilor din aur. Acestea sunt marcate astfel:

» IS02 - marca de garantie proprie - semn inregistrat la ANPC

» titlul aliajului aurului - 585 pentru aur de 14K sau 750 pentru aur de 18K

» greutatea in carate a pietrelor pretioase montate

Verighete

Conditii si termene de garantie

CORIOLAN garanteaza pe viata titlul aliajului de aur din care sunt confectionate verighetele si pietrele pretioase in concordanta cu certificatul de conformitate emis pentru acestea.

CORIOLAN garanteaza timp de 2 ani remedierea viciilor ascunse de fabricatie, excluzand daunele cauzate de accidente, lipsa de ingrijire, purtarea neadecvata sau neindeplinirea indicatiilor oferite de consultantii nostri si mentionate in certificatul de garantie al bijuteriei, in urma expertizei efectuate de comisia tehnica.

Coriolan va inlocui gratuit pietrele pretioase pierdute, pana la 0.05ct inclusiv, in primele 6 luni de la achizitia bijuteriilor. Cheltuielile de transport si asigurare vor fi suportate de client

Inele de logodna

Conditii si termene de garantie

CORIOLAN garanteaza pe viata titlul aliajului de aur din care este confectionata bijuteria si pietrele pretioase in concordanta cu certificatul de conformitate emis pentru acestea.

CORIOLAN garanteaza timp de 2 ani remedierea viciilor ascunse de fabricatie, excluzand daunele cauzate de accidente, lipsa de ingrijire, purtarea neadecvata sau neindeplinirea indicatiilor oferite de consultantii nostri si mentionate in certificatul de garantie al inelului de logodna, in urma expertizei efectuate de comisia tehnica.

Coriolan va inlocui gratuit pietrele pretioase pierdute, pana la 0.05ct inclusiv, pe toata perioada garantiei. Cheltuielile de transport si asigurare vor fi suportate de client

Bijuterii

Conditii si termene de garantie

CORIOLAN garanteaza pe viata titlul aliajului de aur din care este confectionata bijuteria si pietrele pretioase in concordanta cu certificatul de conformitate emis pentru acestea.

CORIOLAN garanteaza timp de 2 ani remedierea viciilor ascunse de fabricatie, excluzand daunele cauzate de accidente, lipsa de ingrijire, purtarea neadecvata sau neindeplinirea indicatiilor oferite de consultantii nostri si mentionate in certificatul de garantie al bijuteriei, in urma expertizei efectuate de comisia tehnica.

Coriolan va inlocui gratuit pietre pierdute, pana la 0.05ct inclusiv, pe toata perioada garantiei. Cheltuielile de transport si asigurare vor fi suportate de client

Reparatii

Orice reparatie la verighetele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit.

Verigheta va fi inlocuita daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari si nu purtarea neadecvata a verighetelor de catre cumparator. In cazul inlocuirii, veti primi acelasi model avand o valoare echivalenta.

Garantia pentru verigheta inlocuita va fi valabila pe o perioada de 30 de zile de la data inlocuirii.

Reparatii

Orice reparatie la inelele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit.

Pentru defectele neacoperite de garantie se poate efectua reparatia contra unui tarif in functie de tipul inelului si de complexitatea reparatiei.

Inelul va fi inlocuit daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari si nu purtarea neadecvata a inelului de catre cumparator.

In cazul inlocuirii, nu garantam ca va fi livrat acelasi model. Daca nu este disponibil acelasi model, se va livra un model asemanator avand o valoare echivalenta.

Reparatii

Orice reparatie la bijuteriile aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit.

Pentru defectiunile neacoperite de garantie, se poate efectua reparatia contra unui tarif in functie de tipul bijuteriei si de complexitatea reparatiei.

Bijuteria va fi inlocuita daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari si nu purtarea neadecvata a bijuteriei de catre cumparator. In cazul inlocuirii, nu garantam ca va fi livrat acelasi model. Daca nu este disponibil acelasi model, se va livra un model asemanator avand o valoare echivalenta.

Modificari

Este necesar ca in momentul comenzii verighetelor sa fiti siguri ca

masurile sunt preluate corect

deoarece doar pentru unele modele marimea poate fi modificata cu 1-2 numere, iar pentru majoritatea modelelor pentru a modifica marimea verighetelor este necesara refacerea integrala a acestora, ceea ce implica costuri suplimentare.

Modificari

In cazul in care este necesara modificarea masurii inelului, Coriolan asigura prima modificare gratuita a masurii, doar costurile de transport fiind asigurate de catre cumparator.

Retururi

Inelul comandat online poate fi returnat in cursul a 14 zile calendaristice din momentul achizitionarii, doar costurile de transport fiind asigurate de catre cumparator. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati prin telefon sau e-mail, iar noi va vom oferi toate detaliile de care aveti nevoie.

Modificari

In cazul in care comandati un inel unicat din categoria Bijuterii si considerati ca va fi nevoie sa modificati masura acestuia, va sugeram sa intrebati unul din consultantii nostri daca acest lucru este posibil si numarul de marimi cu care poate fi modificat modelul respectiv de inel. In cazul in care este posibila modificarea masurii , Coriolan asigura modificarea gratuita a masurii, doar costurile de transport fiind asigurate de catre cumparator.

Retururi

Bijuteriile comandate online pot fi returnate in cursul a 14 zile calendaristice din momentul achizitionarii, doar costurile de transport fiind asigurate de catre cumparator. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati prin telefon sau e-mail, iar noi va vom oferi toate detaliile de care aveti nevoie.

In ceea ce priveste bijuteriile din categoria "Cuvinte de Aur", acestea sunt bijuterii personalizate, create la comanda. Conform legislatiei in vigoare, bijuteriile personalizate nu se supun regulilor de retur al produselor, in cazul cumpararii online. Astfel, bijuteriile din categoria "Cuvinte de Aur" nu se pot returna.

 
Verifica simbolul autenticitatii

Verifica simbolul Coriolan pe verighetele tale pentru a te asigura de autenticitatea lor.

close prev next img