În curs de procesare...
 

De Valentine's Day poti castiga un weekend romantic la Brasov

Ne indragostim de gesturi, de chipuri, de situatii pentru ca in final sa ne indragostim de oameni. Si, mai apoi, incercam sa le demonstram ca sunt cele mai importante persoane pentru noi, facandu-le declaratii de dragoste, de la cele mai mici, pana la unele cu adevarat pretioase. Tocmai din acest motiv, de Valentine's Day poti castiga un weekend romantic cu persoana iubita in Brasov, la Hotel Gott, in perioada 24-26 februarie (de Dragobete).

Cum particip?

Ziua indragostitilor nu trebuie sa va gaseasca nepregatiti domnilor, asa ca noi am pregatit o colectie de bijuterii speciala pentru cele pe care le iubiti cel mai mult! Toti clientii de pe site-ul Coriolan intra automat in concurs cu 3 sanse de castig din momentul comenzii, indiferent ca au comandat bijuterii din colectia speciala, inele de logodna sau alte tipuri de bijuterii disponibile online

Desigur, regula se aplica si pentru magazinele noastre din Iasi si Bucuresti. Cumperi cadoul preferat, completezi formularul de participare disponibil in magazin si primesti 3 sanse de castig.

Poti participa si fara sa cumperi: viziteaza-ne in oricare din cele 3 magazine Coriolan si completeaza formularul de participare si primesti o sansa de castig.

Regulamentul oficial al concursului poate fi consultat pe aceasta pagina.

 
Verifica simbolul autenticitatii

Verifica simbolul Coriolan pe verighetele tale pentru a te asigura de autenticitatea lor.

close prev next img