coriolan

formule de aur
pentru unicate

cuvinte
fericite

“What’s in a name?”, se întreba Romeo, știind, la fel de bine ca noi, cât de mare este puterea unui nume.

Fie că formula ta magică pentru fericire este „zâmbește”, „DOR” sau numele persoanei iubite, vezi cum o poți păstra sau dărui scrisă în aur și diamante.

Dar, oricât de vrăjite, cuvintele nu înseamnă nimic fără fapte. Așa că îți facem diamantul CADOU

Cuvintele potrivite trebuie spuse la timpul și la locul potrivit. Timpul îl alegi tu, dar pentru locul în care poți purta cuvintele fericite avem și noi recomandări: pentru cuvinte scurte sau inițiale îți recomandăm o pereche de cercei (3 cm lungime).

Creează cercei

Din cuvintele bune de ținut lângă inimă putem crea pandantive din aur alb sau galben, cu o lungime a lanțului între 42 și 45 cm și un cuvânt având între 1 și 14 litere.

Creează pandativ

Iar cuvintele cu vrăji de prietenie sau de protejat și felicitat o proaspătă mămică stau cel mai bine într-o brățară fină din aur alb sau galben, cu o lungime ajustabilă între 8 și 12 cm. Poți alege între două variante de lanț, mai subțire sau cu zale mai mari.

Creează bratara

bănuți
vrăjiți

Bănuții rotunzi din metal prețios au devenit pentru oameni cea mai eficientă formă de schimb încă din Epoca de Fier.

Însă bănuții noștri sunt cu adevărat vrăjiți, pentru că pot fi schimbați pe lucruri extrem de rare și prețioase: pe gândurile iubitoare ale celui căruia îi faci acest dar.

Amuzante sau romantice, cu simboluri norocoase sau semne doar de voi știute, cu portretul vostru sau al unui nou-născut, bănuții vrăjiți, ca orice monede, pot avea mărimi diferite, putând fi purtați, ca brățară, pe mânuțe și mâini iubite, sau, ca pandantiv, lângă inimi care bat și pentru tine.

Creează bănuțul

placute
gravate

Apostolul Pavel, mulți poeți ai iubirii și probabil majoritatea îndrăgostiților au asemănat trupul cu un templu.

Și dacă este un templu al iubirii, cum ne place și nouă să credem, atunci are nevoie de o plăcuță cu o gravură pe măsură, ca toată lumea să știe cui îi este închinat.

Din aur de 14K sau 18K și putând avea un diamant care să dea strălucire și noblețe acestui simbol, plăcuța gravată este o alegere clasică, discretă, potrivită și pentru bărbați.

Creează plăcuța

monograme

Unele formule sunt doar pentru inițiați: doar tu și persoana iubită știți de la ce nume de alint vin monogramele purtate.

Iar atunci când vin de la numele voastre, tot voi sunteți singurii care știți cum sună aceste nume atunci când sunt șoptite cu toată iubirea.

Vezi cum arată această formulă.

Realizată din aur de 14K sau 18K și fiind oferită, la alegere, pe bumbac cerat sau pe un lănțișor, monograma poate fi completată cu un diamant. Căci, la fel cum monograma este esența unui nume, diamantul este chintesența luminii pe care acest nume o aduce în noi.

Creează monograma

molecula de serotonină

Alchimiștii căutau piatra filozofală încercând combinații ale diferitelor elemente.

Dar dacă acest panaceu al tinereții și fericirii se află, de fapt, în noi? Una din formulele moderne ale fericirii este molecula de serotonină.

Descoper-o în versiunea ei cea mai prețioasă, cu aur și diamante.

Creată cu grijă la comanda unui client inspirat căruia îi mulțumim pentru provocare, această formulă a stării de bine ni se potrivește tuturor. Dacă te gândești însă la alte formule interesante, modelatorul nostru 3D abia așteaptă ocazia de a crea din ceară și apoi de a turna în aur un simbol care să conțină în el ideea dumneavoastră de fericire. Căci pentru noi, la lucru, fericirea e să făurim simboluri puternice și durabile.

Vezi detalii

Artizanii noștri, programul nostru de modelare 3D și mașina CNC în 5 axe de modelare în ceară sunt pregătite. Așteptăm provocarea ta pe office@coriolan.ro.

Bonus: formula designului de excepție

Se întâmplă uneori, în rare și prețioase momente, să citim o carte sau să vedem un film sau o un tablou și să spunem „Exact asta am trăit și eu! Parcă ar fi despre mine!”.

Doar artiștii adevărați reușesc să transmită această emoție. Noi credem că și designerii de bijuterii pot face acest lucru. Chiar dacă nu vorbim despre bijuterii personalizate, vino să vezi dacă nu cumva găsești în colecția noastră o bijuterie de designer făcută exact pentru fericirea ta.